KDU-ČSL ve Štramberku, Zastupitelstvo města, volby 2010

Mgr. Petr Buzek

37 let, středoškolský učitel
bez politické příslušnosti

Se svou manželkou Radkou má 3 děti. Vyučuje na Gymnáziu a Střední průmyslové škole elektrotechniky a informatiky. Aktivně sportuje, závodně hraje futsal. Ve volném čase se věnuje práci s dětmi a mládeží. Z pozice starosty jednoty řídí spolek Orel Štramberk. Je spoluzodpovědný za provoz sportovního areálu na farní zahradě. Jako správce Amfiteátru pod Starou věží se podílí na tvorbě kulturního programu ve Štramberku.

Michal Dostál

39 let, mistr CNC
bez politické příslušnosti

Je ženatý a má 7 dětí. V posledních volebním období pracoval ve stavební a regenerační komisi, kde se hlavně věnoval opravám památek ve Štramberku. Mimo jiné se podařilo dokončit opravu kostela sv. Kateřiny, který se stal Památkou roku 2013, a otevřít jej pro veřejnost. Dále pak se podařilo zahájit opravy kostela sv. Jana Nepomuckého, a dalších památek ve Štramberku.
Dále je také členem Orla, kde se mimo jiné podílí na údržbě Amfiteátru a farní zahrady

Ing. Vojtěch Monsport

45 let, technik
bez politické příslušnosti

Vojtěch Monsport je ženatý a má 3 děti. Dříve se podílel na prácí komisí stavební a dopravní. V současné době pracuje v komisi regenerační, kde má spolu s Michalem Dostálem na starosti památky na území města. V posledních 4 letech se podařilo například s přispěním fondu Regenerace městské památkové rezervace opravit pískovcové sochy a vitráže na kostele sv. Jana Nepomuckého na náměstí.

© 2010 - 2017 KDU-ČSL ve Štramberku | Created by webdesign4u.cz | O webu | prohlidky-virtualni.cz